2015. augusztus 1.

Cornwall, nyaralás St. Michael"s mounth

Cornwall nekem és sok embernek is a Riviéra. Csodálatos időnk volt, mert szinte minden nap voltak borulásra és esőre utaló jelek, de mégis mikor elindultunk kirándulni kitisztult az ég.

Apálykor szerettem volna érkezni, de nem sikerült. Elindultunk  befelé a szigetre, de félúton a rendészek már épp az orrunk előtt közölték, hogy menjünk csónakkal, mert már ne biztonságos.
Így visszasétáltunk és fél perc múlva már derékig érő víz volt, ahol előtte álltunk.
Csodálatos, mesés. A sziget 2 nagy részből áll. Lehet jegyet venni és felsétálni az apátsághoz és bejárni a kastélyt. A mai napig családi tulajdonban van a sziget és a család tartja kézben ezt a nagyon szép turisztikai látványosságot.  Itt már jártunk, de a hozzá tartozó kerthez sose vettünk jegyet, mert mindig nagyon borsosnak találtuk a jegyet egy " kert"-ért. Ó, de kár volt :-)  Most végre láttuk!
A gyerekek kaptak a kastély bejáratánál egy quiz feladatsort, amit nagy élvezettel töltöttek ki teremről, teremre. Ötletes, kreatív feladat volt és a végén " arany " érmet kaptak jutalmul. Szeretem ezt  a figyelmes, családi  hangulatú nevelést.


 Hol a válasz?


Fölülnézetből a kert részlete
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...