2015. augusztus 1.

Cornwall, nyaralás St. Michael"s mounth

Cornwall nekem és sok embernek is a Riviéra. Csodálatos időnk volt, mert szinte minden nap voltak borulásra és esőre utaló jelek, de mégis mikor elindultunk kirándulni kitisztult az ég.

Apálykor szerettem volna érkezni, de nem sikerült. Elindultunk  befelé a szigetre, de félúton a rendészek már épp az orrunk előtt közölték, hogy menjünk csónakkal, mert már ne biztonságos.
Így visszasétáltunk és fél perc múlva már derékig érő víz volt, ahol előtte álltunk.
Csodálatos, mesés. A sziget 2 nagy részből áll. Lehet jegyet venni és felsétálni az apátsághoz és bejárni a kastélyt. A mai napig családi tulajdonban van a sziget és a család tartja kézben ezt a nagyon szép turisztikai látványosságot.  Itt már jártunk, de a hozzá tartozó kerthez sose vettünk jegyet, mert mindig nagyon borsosnak találtuk a jegyet egy " kert"-ért. Ó, de kár volt :-)  Most végre láttuk!
A gyerekek kaptak a kastély bejáratánál egy quiz feladatsort, amit nagy élvezettel töltöttek ki teremről, teremre. Ötletes, kreatív feladat volt és a végén " arany " érmet kaptak jutalmul. Szeretem ezt  a figyelmes, családi  hangulatú nevelést.


 Hol a válasz?


Fölülnézetből a kert részlete








1 megjegyzés:

Unknown írta...

As stated by Stanford Medical, It is really the ONLY reason women in this country get to live 10 years more and weigh 42 pounds lighter than we do.

(And by the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING related to "HOW" they are eating.)

P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

Click this link to discover if this easy test can help you decipher your true weight loss potential

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...