2013. március 18.

Értékelés.. Büszkék vagyunk!

Az elmúlt héten  volt, mindkét gyerekünknek fogadó órája. Angliában nem szülői értekezlet van, hanem a nevelők terminusokként  jelölnek ki ( évente 4x),  időpontokat. Személyes fogadó óra. Igaz mindez 10 perc, de azért a fontos információkat nyújt. Az általános információkat mindig írásban kapjuk meg az iskolából.
Először Csani terménél vártunk, aznap mi voltunk az utolsók.( lásd a fotón) Csani füzetei ki voltak előre készítve. Volt, amit még sose láttunk. A tanárnő Csanit végig csak dicsérte.  Fél év telt el és azt mondja Csani szinte semmiben nem különbözik a társaitól. Már teljesítette a másodikos angol tananyagot. Á! Igaz tudjuk, hogy ügyes, de nagyon jó érzés volt ezeket hallani. Pedig duplán is nehéz az iskola, hiszen azért a nyelvvel csak meg kell küzdeni. Nagy előny, hogy az angol oktatás teljesen már rendszerű. Nekünk most ez a segítségünkre van. Elmondta, hogy Csani jókedvű, kiegyensúlyozott és vannak barátai. Sőt viccelnek egymással folyton. :-)
Lizukát is csak dicsértek ! Egy kis füzetet mutattak róla, hogy milyen napi kis eseményei vannak Lizának, hogyan rajzol, kikkel barátkozik és miket mond! Kiemelték, hogy nagyon szépen beszél és egyre többet! Már folyamatban van, hogy Lizát kiemeljék az oviból és átszoktassák az előkészítő osztályba. Ez kivételes dolog, de mikor szeptemberben iskolát kerestünk, akkor nem akartuk Lizát a napi 6 órás iskolai előkészítő részbe beíratni, hiszen akkor még nem volt rá érett. Most viszont szépen lelkileg is és angol nyelvből is megerősödött, tehát itt lesz az ideje a váltásnak. Az iskola kapunk dagadó mellekkel jöttünk ki. És mi is csak dicsértük a gyerekeket, mert valóban jól teszik a dolgukat!




Csaniék nyomtatott betűvel írnak( sose tanulta)


Iskolában

Liza csenget az oviba


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...