2013. április 21.

Mesehősök napja

Februári időszakban vártam a farsangi hangulatot, de itt nincs ilyen szokás. A gyerekek elővették persze a Maszkabál című kedvenc CD-t, de a közösségi élmény elmaradt. Váratlanul a  farsang mégis megérkezett a múlt pénteken.  Az iskolában mesék könyvhete volt. Meséltek, báboztak, vendég előadótól hallgattak mesét. Péntekre pedig mindenkinek a kedvenc mesehősének kellett beöltöznie. Lizának már otthonról hozattam a Mamával kutyuska jelmezt, de Csanit nem tudtuk eldönteni. Végül az utolsó pillanatban csütörtök délután találta ki, hogy cápa lesz. Most a Némó nyomában című mesét veszik az iskolában, innen jött az ötlet. Közösen kitaláltuk hogy nézzen ki és egy pulcsit feldíszítettünk.Este már nagyon izgatott volt, mi lesz másnap az iskolában. Még nem is láttam ilyennek. Általában nyugis, de reggel is jó korán kelt és mondogatta, hogy izgul :-) Olyan aranyos volt.
Vidáman mentünk az iskolába. Aranyosan vándoroltak az iskolába a hercegnők, állatok, varázslók. A kapuban bankrablóként az iskola igazgatónő fogadott. Az irodán is macik ültek. Csanád tanítónői pillangók voltak, ha jól láttam. Szép nap volt!
 Több fotó!










3 megjegyzés:

zsuzsi írta...

Nagyon cukik, a capa kulonosen otletes :)
A fiam sulijaban is volt, de o mar tul nagynak erzi magat, nem oltozott be semminek.
Jovo heten Szent Gyorgy nap alkalmabol vagy pirosban, vagy egyenruhaban lehet menni, ha vki tagja vmi szervezetnek, cserkesz vagy kadet. Persze o nem piros lesz, hanem tengeresz, nana :)

zsuzsi írta...

Nemregen volt Szent Patrik napja, akkor meg mindenki zoldben mehetett, az is vicces volt, nemelyik meg a hajat is zoldre festette, egy napra elneztek nekik barmit szinte :)

Kriszti írta...

Igen és ez jó, hogy kipróbálhatják
magukat akár piros fejjel is :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...